fiery_ydMi

fiery play

Beitrag von fiery_ydMi » Fr 11. Sep 2026, 19:53

Siedze na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i nie ukrywam jedna z druga wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta zawitalem przypadkiem z piec miesiecy temu i jakos zostalem. Katalog nie jest male — gdzies ze 2800 automatow, Pragmatic Play jest wszedzie, Gates of Olympus rzecz jasna na pierwszej stronie, ale znalazlem tez pare rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, co mnie mile zaskoczylo.

Bonus powitalny nie jest rewolucja: stowka do jakichs 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone w czasie. Wager x30 — do przezycia, ale czytajcie regulamin, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Krazyl drobny bonus bez wplaty na kilkadziesiat spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki zawsze warto zobaczyc na firey play zanim wplacicie, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Zakladanie konta zeszla jakies trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec bez dramatu. Placilem Visa oraz Neteller, jest tez Bitcoina i kilka altow. Cashout schodzi na Skrilla w kilka godzin, na karte potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC przed pierwszym cashoutem zajela dzien, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

Na zywo jest naprawde niezle — Evolution robi tam robote, zywi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time i Monopoly Live to klasyk, tylko ze przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — dedykowanej apki nie ma, szkoda, choc mobilna wersja jest ogarnieta.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to support — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale w nocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem z 20 minut na odpowiedz, ale sprawe zalatwili. Regulacja z Curacao — nie MGA, ale wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie mowie, ze Fiery Play to jakas rewolucja — to po prostu miejsce bez wiekszych wpadek. Gram sobie weekendami na male stawki i na tym koniec.

Zuletzt als neu markiert von Anonymous am Fr 11. Sep 2026, 19:53.