-
Wanabreal
Для всіх, хто захоплюється готувати, й злиться через безлад під час роботи в кухні вдома!
Мені хочеться розказати пригодою, що трапилася у мною того самого тижня, і це було.... Моя мала вимовила бажання, аби як мама зробила дещо неймовірне до її ДР. Я, як завжди, авжеж, почала шукати рецепт на просторах Google і.... Витратила цілих нервущих одну з половиною години марних пошуків, блукаючи з блогу на сайт! Одні варіанти виявилися занадто з багатоетапні, інші варіанти - зі справжніми дорогими продуктами, ще кілька - із масою відволікаючих елементів. А раптом я згадала про існування сей чудовий сайт та просто за п’ять хвилин відкрила - ідеальний рецепт! Ця знахідка виявився так зрозумілим, що навіть 12-річна юна кулінарка несподівано змогла молодій стати справжнім підручним. Наприкінці наша команда приготували дивовижний торт, що був визнаний справжнім успіхом вечора. Зараз усі мої найкращі друзі обсіли мене з розпитуваннями: "Де ви вишукала такий просто бомбезний спосіб?"
Каталог сайтів
Каталог сайтів
-
Violazen
Для, котрі полюбляє приготуванням, й не терпить невпорядкованість серед кухні!
Раніше думала, що добре вмію готувати, але останнім часом мої страви стали нудними і втратили різноманітність. Дівчина порадила мені ознайомитись оригінальні рецепти, але я не знала, з чого почати. Якось ввечері знайшла цей каталог і... це було наче знахідка скарбу! Я дізналася, що є цілий океан сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Найбільше сподобались розділи з фірмовими стравами та рецептами різних кухонь світу. Протягом місяця я спробувала страву мексиканської гастрономії, японської та ще й грецької кухні! Моя домочадці безмежно щасливі, а я усвідомлюю себе повноцінним кулінаром. Навіть почала вести кулінарний блокнот, де фіксую кожен спробований рецепт, які вдалося приготувати
Сайт zrobimorazom.online
Сайт zrobimorazom.online