fiery_zlkn

fiery play

Beitrag von fiery_zlkn » Sa 19. Sep 2026, 05:12

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely megaway'e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody sprawdzisz na FieryPlay zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w jakies piec minut, minimalny depozyt to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.

Zuletzt als neu markiert von Anonymous am Sa 19. Sep 2026, 05:12.